domingo, 17 de agosto de 2014

KUMILY- MUNNAR

Després d'un dia de relax, d'anar al teatre a veure dos arts tradicionals de Kerala: Kathakal (teatre-dansa basades en textos èpics hindús) i Kalarippayat (arts marcials), ens dirgim cap a l'estació d'autobusos on coneixem el nostre conductor, els seus amics, el seu germà i el noi que cobra el bitllet de tren que ens portarà durant les pròximes 5h cap a Munnar, un poble encantador on la temperatura mitjana ronda els 23graus i on l'únic paisatge són les muntanyes i les magnífiques plantacions de té.

El trajecte és de lo més tranquil fins que ens topem de cara amb un altre autobús per una carretera que a la civilització en diriem de sentit únic...

Aquí comença l'aventura: Els passatgers baixen per no perdre's el gran espectacle i per guiar al conductor rialler i gens estressat.

Després de fer marxar enrere l'altre autobús, (nosaltres podriem caure pel precipici) , sentir la característica música (a la india tots els cotxes quan fan marxar enrere tenen una música com si fos de cotxe robat), i passar una bona estona, reemprenem la marxa.

La boira i la pluja ens indiquen que anem ascendint les muntanyes i jo comenco a estar una mica cagada... No es veu a 1m i el conductor es nota que te ganes d'arribar...per sort, aquí segueixo per explicar les històries no??.

Ens allotgem al "Green View", a 1,5km del poble perquè a Munnar els allotjaments són molt més cars. Paguem 550 INR per nit (6euros/nit les dos).

Dinem-berenem els nodles més bons de la India (i més barats) en un bar al costat de la carreta, un "antro" dels bons!













No hay comentarios:

Publicar un comentario