miércoles, 13 de agosto de 2014

KOTTAYAM- THEKKADY

Ens despertem d'hora per agafar el primer autobús que trobem cap a Tekkady on hi ha la reserva natural de Periyar.
Amb 4h de viatge gens pesades: tenim lloc per nosaltres i les motxilles i ens assentem al principi de l'autobús, així fugim de les mirades indiscretes, ens plantem al poblet de Tekkady. 

Només posar un peu a terra ja ens increpa un indi que ens vol portar al lloc on voliem dormir, on la Lonely Planet valoren molt bé.
Regatejo a "muerte" (perquè no estic cansada i perquè ens trobem en un lloc turístic i hi ha molts més llocs on quedar-nos) i ens quedem l'habitació més gran pel preu més baix que hem pagat mai 500 INR (6 euros la nit les dos) amb tots els luxes possibles: tv, llits individuals, mantes (aquí fa fred), la única cosa que ens falta és aigua calenta, la nostra pell ho agrairía amb la rasca que fa!.

Descobrim un restaurant italià que ens fa uns tallarines amb tomàquet i formatge (a mi) i uns macarrons al pesto (sandra) que fan que vegi el limbo i m'hi vulgui quedar a menjar!

Arreglem una excursió a la reserva de Periyar per demà, ens hem de despertar a les 4:30h per anar a veure elefants, búfals i tigres... (amb la sort que tenin a la india crec que l'únic que veurém seràn indis!).


 Plantacions  de té des del autobús.

Fent la mudança de la tv perquè la nostra no funcionaba.


 La felicitat en persona




No hay comentarios:

Publicar un comentario