miércoles, 6 de agosto de 2014

MAAFUSHI-2

Ens despertem pensant en el nostre esmorzar inclós! Bastant potable: torrades amb mantega i mermelada, cofee, tea, suc i un menjar tapat en cassoletes que per mi semblen més un dinar que un esmorzar! 
Després de despertar reiteradament la Bella Dorment (Guillermo Zeller), ens posem en marxar perquè el nostre home "snorkeling" ens està esperant per portar-nos a explorar els magnífics fons marins del país.

Fascinats, veiem coralls, peixos de colors, trigger fish i per fi veig la tant esperada MANTA nadant sota nostre magníficament, realment emocionant!!!!

Ens dirigim cap a la nostre super illa on el Guille comença el seu procés de torració gradual en la seva pell...

Dinem en un restaurant on comprobem que la vida no és cara a Maldives ( 3euros per un plat gegant de boníssims noodles).

Les hores passen i aprofitem les últimes hores que el Guille te abans d'agafar el vol destí Mumbay per explorar, caminar, disfrutar i trobar racons fabulosos (ja no em queden més adjectius que no hagi repetit) on perdre's i passar el temps contemplant i absorvint cada instant de la vida tranquil•la d'aquests guapíssims i encantadors Maldivens.

Sabem que el Guille no vol marxar, normal, qui vol marxar del paradís? Però el deure el reclama i sota una tormenta per recordar, s'aventura a agafar l'speed transfer que el portarà a l'aeroport de Malé, sota les rialles dels Maldivens i amb la cara de: Aquest noi està torrat del bolet...










No hay comentarios:

Publicar un comentario