viernes, 8 de agosto de 2014

TRIVANDRUM-VARKALA

Agafem el primer tren de la india a les 10:40h per anar cap al nord per la costa, una hora de camí fins arribar a Varkala, segons diu la guia, una de les millos i tranquil•les platjes de la costa. 

Un cop arribem, el nostre taxi driver ens porta al Bamboo House on per 800 INR (7,60 euros les dos), dormim en una cabaneta de bambú al costat de la platja, on la Sandra es troba una noia que treballava amb ella i tenen la sort de viatjar un any pel sud-est Asiàtic.
Els tuk-tuks i taxis indis, encara que els hi diguis un lloc on vols anar-hi a passar la nit, ells et portaràn on volen, on normalment si ti quedes, cobren una comissió del gerent del hotel, guest house, antro.... (em fiquen molt nerviosa fent això, perquè no hi ha manera de que et surtin les coses a la primera...)

Per dinar provem el típic peix de Kerala que per mi, enlloc de ser peix és curry amb una mica de peix.

Acabem el dia fent unes Kingfishers strong (cervesa India) amb la parella de catalans i on decidim que demà marxarém a Allepey perquè el segon dissabte d'Agost, un cop l'any, fan la NEHRU TROPHY SNAKE BOAT RACE, una famosa regata en la que competeixen enormes "chundan vallam" (barcos de regata) en el llac Vembanad. Aquests barcos amb la proa aixecada en forma de serp, avancen gràcies a l'esforç de 100 remers que canten al uníson. 
Aquest esdeveniment anual congrega a milers d'espectadors de tot India i rendeixen homenatge a les tradicions marineres i guerreres de l'antiga Kerala. (Fins aquí la traducció literal de la meva Lonely Planet del Sur de India del 2010).

Pensaba que jo parlaba malament l'Anglès, però fins ara ens hem entés, però aquí ja és una altra història... els indis no parlen RES anglès i els que el parlen, ho fan en un to indi, impossible d'entendre res... ens en sortirém? Sobreviuré els pròxi s 23 dies??

Seguirém informant...





1 comentario:

  1. Ja veuras com la india et sedueix tot i la falta anglès i moltes altres coses.... Disfruta i ja ens explicaras cosetes de les malvines x si fem un apart...

    ResponderEliminar