jueves, 10 de julio de 2014

Bienvenido mr. MONZÓN!!

I.... desprès de 3:30h d'avió (barcelona-istambul) i 7h (istambul-mumbai), per fi podem anunciar que JA SOM A MUMBAY!!

1a prova superada amb èxit: TENIM LES MALETES SENCERES
2a prova superada: cambiar euros a rupies indies (100 euros= 7000 INR).
3a prova superada: agafar un taxi (prepaid taxi) i portar-nos al YWCA.
4a prova (en curs de superació mentres s'escriuren aquestes linies): esperar mes de 5h a poder fer el checking i per fi poder veure el nostre llit dels pròxims tres dies.

Cal esmentar que el vol no ha sigut el que se'n diu tranquil  i comfortable: aire acondicionat a tope, olors (per mi pudors insufribles) a menjar i nens que no saben estar callats (hi ho diu una mestra de vacances), per tant, el nostre estat físic i mental a les 10:33h (7:04h a barcelona) del matí, s'assembla més al d'anar a treballar d'empalmada que el de comencar unes boniques vacances per la caòtica India.
El temps tampoc ens ajuda en el dia d'avui: la pluja intermitent fa que la xafugor sigui esperpèntica i l'aigua (embotellada sempre) indispensable!.

La Sandra afegeix, com a tema rellevant a comentar en aquesta nova entrada, que els corbs asquerosos i sorollosos que sobrevolen el nostre cap, són punkys (a mi em recorden a la peli de psicosis, disposats a atacar en qualsevol moment): són negres amb una gran franja al cap de color gris.

I si desprès de sobreviure als taxistes intrèpids que toquen el clàxon cada segon, la pluja que de cop es planta sobre nostre i fem aquaplanning (sense necessitat de curset RAC previ), les mirades gens discretes dels indis al nostre pas (i avui anem amb pantalons llargs), les olors a curry, incens i suor tot barrejat amb unes aceres amb les baldoses gens fiables i sense semàfors, els nens i les nenes despullats jugant amb la brutícia i l'aigua acumulada al carrer, dormint a resguard a les taulades poc fiables del barri de Colaba, ens plantem a dia 10 de Juliol del 2014, amb 4 guiris americans mal contats i molt per descobrir...

Tot i el meu aparent pessimisme, que no cunda el pànico!! Sobreviurém, nomès ens cal dormir unes quantes hores seguides, una dutxa i menjar decentment!

Acabo el meu speech a Mumbai amb unes ganes bojes de que arribin les 14h i dirigir-nos al Maker Towers, al restaurant Kamal, near kaf pareid  (pronunciació que he de dir al taxista) per retrobar-me amb el Guille!! (Que des d'aquí aprofito per agraïr mil i un en demanar festa als seus jefes indis per fer-nos de guia turístic i, per deixar-me dutxar en el seu espectacular Taj Majal hotel, depenent del nivell de guarreria del nostre YWCA hostel!).

Hores més tard.... cap a les 17:40h de la tarda ( i amb els llabis fumejant dels noodles ("without" curry), ens enganxa el MONZÓN en plena força!
La meva pobre capelina del decathlon per fi és estrenada! Ens refugiem a cobert esperant a que la pluja minvi, però veient que això és un "pozo sin fondo", ens dirigim en busca d'algun taxi que ens vulgui portar a la nostra mansión! El taxista, un home dels més agradables que em trobat, ens fica Pit Bull i cancons que "suposadament" a una occidental han d'agradar... però riem i ells ja són feliços, i jo també de veure'ls riure amb aquests ulls tant expressius i característics.

PD: La nostra dutxa està més que passable i no cal anar al grand hotel




El nostre YWCA of Bombay, International Centre             (18, Madame Cama Road. 400 001)

(Molt recomanable)


Y





Corb punky







Rupies Indies (INR)

1 EURO= 0, 012 INR

5 comentarios:

  1. A on son les fotos del primer dia!!!!??????
    M'encanta com ho descrius tot!! M'he recordat molt de quan hi vaig estar.
    Ja t'imagino amb les olors (portes lo de Bangkok, no?), tot el que et rodeja!!! Per veure't!!

    ResponderEliminar
  2. Jajajaj como me conoces!!! El tiguer va viento en popa Gemma!! I el meu mocador igual!!sort que tinc algo per taoar-me el nas.... buffff tu lo sabes bien!! Arcades i tot!!

    ResponderEliminar
  3. En unes setmanes adaptada al 100%, menjant curry, sense dutxar-te, sense l'estiker.....
    Fes-te una foto del antes y del después jajajajaja

    ResponderEliminar
  4. Neus... I estàs a la ciutat més occidental jeje. Lo de les olors quan et sembla que no pot haver-n'hi tantes juntes... Surprise i t'arriba una bufarada. Però l'amabilitat i inocència fan que t'oblidis de tot. Com tu dius una de les coses que més recordo és com riuen i els ulls que se'ls posen. Disfruta...

    ResponderEliminar
  5. Jajajja !! M' encanta com ho expliques, es molt divertit! :)

    ResponderEliminar