sábado, 12 de julio de 2014

Dia 2 a Mumbay

Després  de superar el jet lag, dormir més de 10 h i mitja i despertar-nos fresques com una rosa... toca anar a esmorzar! 
Neus: 4 trossos de pa bimbo torrat amb mermelada (sabor i procedència desconeguda), cafè amb llet de sobre. 
Sandra: Massa fina brisa farcida de verdures (oh sorpresa, picant!), cafè amb llet de sobre i papaya. 

Després de demanar el codi wiffi (cada dia hem de demanar-ne un, personal i intransferible) ens proposem a sortir i oh sorpresa! La pluja torna a aparèixer en les nostres acostumades vides!! Ens protegim de dalt a baix amb els nostres indispensables chubasqueros i anem en busca d'un taxi!.

Després de passar pel detector de metalls a l'entrada del hotel (no fos cas que a les nostres motxilles quechua hi portessim una bomba explosiva!) i de suportar les mirades de: ¿què fan aqui aquestes dos flutedogs (perroflautes)..?, ens proposem canviar euros per IRN, però la noia de recepció, molt simpàtica ella, ens convida a marxar del hotel i per suposat, sense cambiar-nos els diners! Sort del nostre salvador occidental allotjat en el gran Taj President!

Un cop reunits de nou (i colar-me al breakfast per demanar fruita), ens dirigim a casa de Mahatma Gandhi (19, Laburnum Rd.), museu on s'exposen els seus llibres, documents i minims objectes personals en les seves estades a Mumbay. És gratuiÏt, però a la sortida ens conviden a fer un donatiu.

Veient que la pluja ens dona uns minuts de treba, ens dirigim cap a la platja de Chowpatty, un passeig bordejant la badia de Mumbai on els enamorats, adolescents, parats, corbs, taxis, motos i claxons passejen per veure la posta de sol (per aquells afortunats que la puguin veure i tampoc us imagineu ara un cafè del mar a Eivissa eh!).
És curiós com en un país on et poden detenir per "conducta indecent", es vegin tants amics homes agafats de la mà, tocant-se o petonejant-se pel carrer, a la vegada que has d'esquivar de manera continua les mirades indecents dels seus habitants.

La pluja torna a aparèixer i, és moment de dirigir-se a un bar a probar la cervesa India: Kingfisher pilsen.
Després de tornar a comprobar com de cada 5, en treballa 1 (i els altres ens miren), el Guille ens porta a dinar a un lloc xulíssim amb vistes al mar (gris contaminat) i mengem una carn arrebossada cruixent i unes mini-empanades amb gambes dins, bonissim tot!.

Fruit del nostre empatxament i una mica (perquè negar-ho) sota els efectes de l'alcohol, és hora de tornar al hostel, dutxa i carregar piles per més tard dirigir-nos a sopar al irish pub, lloc molt "in" Indi (que no Indie!!;), i nosaltres amb aquestes pintes!!!

Les hores avancen en un típic Irish bar enmig de Mumbai i és molt divertit observar com els Indis s'emborratxen i ballen donant-t'ho tot al so de la Macarena, WMCA o hits una mica passats de moda, entre les taules de gent que continuen sopant.
Presenciem un gran espectacle quan l'eufòria passa a convertir-se en violència entre amics... fins que actuen els segurates de torn i el nostre free show dona per finalitzada la nit.




Passeig Marítim de Mumbai, finalitza a la platja de Chowppaty.

A baix, mostra de la fascinació India per fer-se fotos amb gent occidental!.
(Bastant per no dir molt).




                                                       

3 comentarios:

  1. Es genial quan et venen amb el which country which country i photo please..I se't queden mirant descaradament com si fossis un experiment,jeje. Espero ho esteu passant bé i la pluja us aminori una micona ;)

    ResponderEliminar
  2. Homeee! Tastar la cervesa india era imprescindible! Jiji !!! Passeu-ho mooolt be!!! Muaaa

    ResponderEliminar
  3. Ja sóm unes catadores de birres professinals???

    ResponderEliminar