viernes, 18 de julio de 2014

DAMBULLA- KANDY

El nostre encantador xofer ja ens espera per portar-nos al lloc on agafarem el bus per anar a Kandy. 
Agafem el primer bus local on ens barregem entre els natius i paguem 200 IKR les dos (1,20euros) per un trajecte de 4h amb parades a lo "spiderman" i enxovades com sardinetes. 

Un cop triat el nostre lloc on dormir les pròximes dos nits, passajem per Kandy, segona ciutat més importan (després de Colombo). 
És una ciutat maca, amb el llac al mig i els temples budistes mes macos que hem vist fins ara (i gratis!). 

És una ciutat inundada de "forns de pa" amb mil i un dolços per escollir a granel o a l'engrós (molt semblants als americans amb els seus pastissos de colorins).

Anem a veure les danses srilankeses a un teatre de la ciutat, amb la indumentària típica en cada cançó i on ens il•lustren, mitjançant danses, els diferents rituals per la caça o la veneració als deus. Molt recomanable i molt barat (1000IKR = 6€ les dos), tenint en compte totes les entrades que hem arribat a pagar per visitar els diferents llocs.

Rondem desesperades buscant un lloc per fer la nostra birra "lion" i acabem en l'únic lloc decadent de la ciutat on bebem a la velocitat de la llum per tal de marxar corrents i no sentir-nos violades visualment pels 4 borratxos de bar.

3 comentarios:

  1. Us miren igual que podrieu mirar vosaltres amb la diferència que a nosaltres ens han educat que mirar descaradament es de mala educació.
    No és de mala educació, és curiositat perque sou molt diferents.
    Mireu tb vosaltres ;) jajajajajaa

    ResponderEliminar
  2. Jo no paro de mirar! ;) La meva curiositat és extrema!

    ResponderEliminar
  3. jajajajajja ho sé Nieves! no et talles ni un pel

    ResponderEliminar