viernes, 18 de julio de 2014

KANDY

Avui ens hem despertat molt d'hora amb unes ganes bojes d'agafar el bus i anar a l'orfenat d'elefants a Pinnewala.

Un cop arribades, descobrim que ens fan tornar a pagar (q raro...).
Un cop dins, ens porten a fer una ruta sobre l'elefant enmig del bosc i el nostre guia agafa la càmara de fotos de la Sandra i es converteix en un autèntic fotògraf: ens fa un "book" en menys de 30 minuts.

Toca l'hora del bany! El guia ens dona la closca d'un coco i ens indica com hem d'anar rascant i mullant-la per fregar l'elefant! Quina passada! L'animal allà estirat a l'aigua i ni moure's!
La péll és aspre i amb pelets com els porquets, fa una mica d'angúnia i tot, però és un animal tant fantàstic i fascinant que li perdonem que ens hagi fet un peeling a les cames!
És quan gira la trompa cap a nosaltres quan descobrim que l'halitosis també es dona en elefants!.
Ens quedem rondant pel parc i veiem dos elefants més lligats als arbres amb unes fines cadenes i un cartell que ens diu que no ens hi acostem a menys de 10 metres. M'hi quedaria tot el dia embobada veient com actuen, són molt graciosos i carismàtics!
Ens expliquen que els elefants asiàtics són els únics que ténen la péll pigmentada, a diferència dels africans.

Realment és una experiència genial poder compartir aquest matí tant especial amb aquests gegants però inofensius animals!
Poder sentir la seva columna vertebral quan hi pujem, poder banyar-los (encara que sigui en una charca amb poca aigua, perquè fa molts mesos que no plou), veure'ls els ulls com et miren de reüll i veure com juguen amb la seva trompa, sens dubte, serà una gran experiència que recordarem del viatge, quan tot just portem una setmana (ens en semblen moltes més).

Tornem a dinar a Kandy i divisem un Telepizza, sense pensar-ho i anem de cap! Els macarrons amb formatge em semblen la paella dels Diumenges (boníssima, mama!!)

A la tarda anem de visita al temple budista situat al costat del llac, magníficament cuidat i on podem veure totes les ofrenes  i els rituals que tenen un alre cop.







No hay comentarios:

Publicar un comentario