miércoles, 16 de julio de 2014

Dia 3 a Mumbay

Continuem amb la pluja.

Com que ens hem adormit  i no ens donen l'esmorzar, ens dirigim a una cafeteria a menjar un cafè i un croissant de xocolata!! (Sento un immens plaer!).

Un cop retrobades amb el Guille, ens porta a l'estació de trens perquè veiem la concurrència de gent i la magnitud arquitectònica. Després d'embadalir-nos amb la gent, els trens, la vida i les rates, seguim la nostra travessa en busca del sanctuari de vaques sagrades.
Caminem amb un rumb determinat pel Guille (jo crec que molts cops ens perdem, però és una opinió que no manifesto oralment) i ens endinsem en mercats varios i variopintos on s'hi venen tot tipus de productes, majoritàriament fruites i robes per fer saris a mida i fins i tot unes merdes seques de vaca axafades en forma de tortitas de maiz.
De cop i volta, girem la cantonada i ens topem, (tot orgullós i satisfet del seu sentit de la orientació), el sanctuari de vaques! És un racinte on comprem a l'entrada unes boles compactes de barreja de cereals i palla que les vaques mengen amb delit. Ens donen unes quantes branques dels arbres per alimentar-les. Està prohibit fer fotos per ser lloc sagrat i, segons el Guille, el fet de donar de menjar a les vaques, el nostre Karma cambiarà a millor (de moment, mentres escric aquestes línies, estem en un bus a Sri Lanka, on la música infernal que ens acompanyarà durant les 4h restants).
Després de fer la bona obra del dia, mengem a un restaurant hamburguesa, patates i no pot faltar, la cervesa India!
Per desconnectar dels claxons, gent i pluja ens donem una treba i passem la tarda al nostre hostel.

Quedem al Sea Palace per prendre mojitos i caipiroskas amb el Guille i el seu amic Àngel, la nit passa entre begudes, anacardos, pistachos i riures, molts riures, fins que els Indis ens fan fora i ens posen la beguda en un got de plàstic (tinc un dejavi a Barcelona). 
De cop ens ve de gust veure rates i ens endinsem en uns carrerons on gairebé es pot dir que trobem el mestre Estallicó (de les Fabuloses Tortugues Ninja) en persona...

El rellotge marca les 2:15h i a les 3h ens "despetaran" amb el cafè al nostre hostel per agafar el primer dels tres avions que ens hauran de portar a Sri Lanka!

Sense dubte... una gran última nit a Mumbay.






No hay comentarios:

Publicar un comentario