viernes, 18 de julio de 2014

KANDY- HAPUTALE

Ens despetem molt d'hora procuran no trepitjar gaire el terra descalces, ja que durant aquestes dos nits, les "cucaratxes" han fet couchsurfing a la nostra habitació!

Recollim i ens dirigim a comprar algo d'esmorzar a les nombroses pastisseries de Kandy (bollitos tous amb sucre i mini- magdalenes. El forn te unes cadires enmig i ens hi assentem bebent el nostre nescafé de màquina, ens sentim com si fossim a l'escenari d'un teatre i nosaltres en fossim els micos de fira!.

Carregades amb les nostres motxilles, ens dirigim cap a l'estació de trens on ja ens esperen 50 guiris més que faràn el nostre mateix recorregut.
Les 6h de tren de Kandy a Haputale són impresionantment belles, divisem els immensos camps de té i els seus recol•lectors/eres, la boira a mesura que anem pujant d'altitud, la pluja, el sol, i fins i tot una japonesa que perd la xancleta assentada a la porta oberta del tren i sembla que se li acabi la vida!.
Sens dubte, un més que recomanable tragecte, demà farém el que diuen que és el millor trajecte per fer amb tren, ja que s'hi veuen més camps de té, de Haputale a Ella (1h).

El poble de Haputale no té res de rés, però estém encantades amb el nostre allotjament (Amarasinghe Guesthouse) barato, tranquil, habitacons molt amples, un jardí colorit i els dos propietaris molt correctes i amables.








No hay comentarios:

Publicar un comentario