viernes, 18 de julio de 2014

DAMBULLA

Quedem amb el nostre conductor a les 7h del mati per iniciar el nostre "guiri day":

1- Rock temple: Amb una calor espantant, iniciem el nostre ascens per les infinites escales cap al cim del rock temple. Aquest temple es l'antic palau dels reis de Sri Lanka, on es van fer construir un espectacular mansion, on et reben unes urpes de lleó a l'entrada. Iniciem la pujada per les escales fins arribar a veure unes vistes increibles del poble de Sigiriya.

2- Mentres ens dirigim cap a la segona visita, el nostre conductor ens para a un lloc on podem tenir la oportunitat de pujar dalt d'un elefant (previo-pago). Una experiència molt bonica, si no fos per les continues i persecutories persones que ens demanen diners extres per quaselvol de les coses que fem, n'estem una mica bastant cansades, perquè negar-ho.

3- Anem a un "Ayurveda garden", un jardi gegant, on el dr. ayurvedic ens va mostrant cada una de les plantes i perquè serveixen. 
Descobrim que molts cops son molt simpatics inicialment, però dsspres, et sorprenen demanant que compris qualsevoo cosa i si no ho fas, s'enfaden i posen males cares. T'arriben a esgotar. 

4- Temple del Buda d'or (Golden Buda): Ens dirigim cap a Dambulla per veure la nostra última turistada obligada. Després de tornar a pujar escales, veure moltissims micos, pentinats amb la ratlla al mig que s'acosten sospitosament (a mi em fan por i fàstic per igual), arribem al temple budista (sincerament, he de fer una feina de camp per saber-ne mes de simbologia i rutines budistes).

Esgotades, dinem i tornem al nostre lake resort per descansar i fer la nostra primera estesa de roba neta, fet que provoca un gran satisfacció als nostres amics al veure la roba interior penjada al sol... 
Cansades de la seva contínua presència, decidim anar a passejar per les casetes perdudes que bordejen el llac, amb la gran satisfacció de poder tenir el plaer de coneixer la gent que hi viu i sobretot (i per mi la més vital), acabar fent el te a casa d'una senyora encantadora que domina bastant bé l'anglès (n'hi ha molts que no en saben i la comunicació es fa escassa), menjant pastetes que fa ella i ensenyant-nos la seva humil casa sense demanar-nos res a canvi, simplement, una mica de companyia i trencar amb la seva rutina diaria.






3 comentarios:

  1. Que xula la vista des de dalt el Rock Temple.... m'està entrant ganes d'anar a aquesta illa

    ResponderEliminar
  2. Si! I aquestes només son les vistes a la meitat de la baixada per les escales... a dalt de tot són molt millors!

    ResponderEliminar
  3. Jaja,que guai Neus, tot i lo pesats que puguin sembla r de veagdes són molt més macos... tot és relativitzar que et demanin diners per a tot i ja està... A mi un mono d'aquests d'un temple em va atacar i em va pendre les ulleres, i un home me les va salvar previo pago (segur que el cabró tenia el mono ensinistrat). Vigila i passa-ho rebé... Com està le tema plujes?

    ResponderEliminar