miércoles, 23 de julio de 2014

TANGALLE-MIRISSA

Deixem la nostra fantàstica habitació i millors vistes per dirigir-nos cap a Mirissa, a només 1h amb bus (el pitjor que hem agafat fins ara: conductor borratxo, complexe de Schumacher, calor horrible i apretades com ja estem acostumades). 

Després de voltar per tot el Main Street (carrer principal) preguntant i negociant preus, trobem el que més s'assembla al nostre nivell econòmic: "Sunshine Beach Inn". El lloc està a peu de platja i al costat mateix del xiringuito de moda, el cual ja en sóm assidues (sobretot al happy hour de 17h a 22h de la nit!). 
L'habitació és cutre de collons, i si hi afegim que ens hem passat part de la nit matant moquits, fa la barreja perfecte per passar-hi el mínim temps possible...

Ens n'anem a dormir d'hora perquè a les 5h ens hem de despertar per "anar a veure balenes i dofins".

(Les tortugues que apareixen a baix formen part d'un centre de recuperació a peu de platja i tenen les espècies catalogades i els falta alguna aleta).






(El post següent estarà a l'alçada de les aventures de tintin!!, no hos el perdeu perquè no té desperdici la nostra gran aventura a bord del "Speed Liner"). 

1 comentario:

  1. Neus, la veritat que el mar que mostres no dona molt per banyar-se així que potser si millor anar al bar de moda a fer el happy hour... Jo vull saber més de les balenes i els dofins, segur que es genial!!!

    ResponderEliminar