domingo, 20 de julio de 2014

HAPUTALE-ELLA

Agafem el tren que va fins a Ella, influenciades per la nostra Guia Azul que, segons posa, és el millor trajecte per veure platacions de té i dones/homes recol•lectant-lo. Una gran decepció, ja que el dia anterior en vam veure moltes i molt millors, però ens consolem perquè tenim un viatje molt agradable amb uns catalans wue ens trobem al tren!.

Després de tornar a fer cas a la guia i dirigir-nos al, segons posa, millor allotjament de Ella,  ens reb un home que sembla que acabi d'arribar d'un after-hours intensiu, amb llànties a la camisa i descordat tal Laporta al Luz de Gas, amb poques ganes de treballar i que es pensa que ens pot timar, ens ensenya una habitació a l'alçada de les circumstàncies avanç esmentades i ens en demana com si estiguessim al ritz, declinem la oferta amb molta elegància.

Un noiet ens enxampa pel carrer i trobem un lloc bastant passable per només 1000 IKR (6euros les dos), El preu més baix que hem pagat fins ara.

El poble no té res, però és lloc de pas pels giris que volen fer safaris als parcs dels voltants: Yala, Bundala i Udawalawe, on segons diuen, hi ha guepards, manades d'elefants i d'altres animals. Nosaltres decidim no anar-hi, ja que creiem que es passen amb els preus més que inflats i ens han dit que es veuen pocs guepards.
Al nostre pobre zoo de Barcelona segur que hi veurém mé mamífers.

Seguint amb la nostra dieta de fer un àpat al dia, trobem un lloc per sopar on ens demanem unes sopes i uns noodles de pollastre i donem les gràcies al sr encantador per cuinar tant bé i per fer que encara pugui confiar en menjar NO-SPICY.

1 comentario: