martes, 22 de julio de 2014

TANGALLE

He dormit més bé que mai escoltant les onades del mar (gairebé es podria dir que ens entraven a l'habitació, canguel•li en certs moments).

Ens dirigim (un altre cop fent cas a la nostra guua azul) a una de les millors zones de platja de Tangalle, ERROR! Potser sóc massa crítica o tinc la gran sort de que jo "nací en el Mediterráneo (papa aquesta te la saps eh!), però ens neguem a ser rescatades pel beywatch de torn (innexistents en aquesta illa). 
Fem una immersió com si fossim dos gossets i anem a explorar la zona.

M'encanta! És una zona tranquil•la (ara estan en construcció per tenir més oferta al turisme que hi va a temporada alta), la gent més "isleña", somrient, simpàtica, amable...
Dinem i tornem a tumbar-nos a l'amaca esperant que a les 18:05h es faci de nit i poder contemplar com es va apagant el sol amb els nens jugant a l'aigua, els adolescents fent bodyboard i els adults fent la cervesa despreocupats pel que demà serà, assaborint la relaxació màxima i gaudint del present.

Acabem el nostre dia de relax probant gratis el "Srilankan Mix", una mena de cubata que te gust a Pacharán, però ells insisteixen que porta coco i alcohol indeterminat, molt bo i molt fort!.








2 comentarios:

  1. Doncs sí realment has tingut molta sort d'haver nascut en el Mediterraneo i sobretot molt aprop de la Costa Brava

    ResponderEliminar